EKIPA BELOVED.SI

Tadeja
Ustanoviteljica Beloved.si

Tadeja, lastnica Beloved.si, ki je obsedena z oblačili že od malih nog. Delno zato, ker je nabolj tipična »girly girl«, delno pa sigurno zato, saj so jo oblačila obkrožala praktično vso življenje in sedaj s čisto svojo spletno trgovinico nekako nadaljuje družinsko tradicijo. Pravnica, ki jo je strast do mode speljala na druga pota ter sedaj raje kot zakone piše modne smernice.

Rok
Investitor

Rok, brez katerega bi Beloved.si ostale zgolj sanje. Tadejo podpira pri vseh njenih norih odločitvah in brezpogojno verjame v njeno vizijo. Je njena desna roka in prva ljubezen. Druga ljubezen je seveda moda… In Kenzo 🙂

Aco
Informatik

Aco, računalniški guru, ki skrbi, da spletna trgovina tehnično deluje dan in noč ter izgleda vedno tipi-topi, da vsa naročila brez težav švigajo v naš inbox in da si vedno pravočasno obveščena o vseh norih akcijah, ki jih pripravimo zate. Pa še en namig, punce! Naš Aco je samski… 🙂

SARA
Predstavnica za hrvaško

Sara, naša predstavnica za Hrvaško, je študentka prava in hrvaška influencerka, ki v sebi nosi strast do mode in svoje sledilce na instagramu dnevno razveseljuje z novimi modnimi kombinacijami. Vedno je tukaj za naše hrvaške stranke, ki jim z veseljem svetuje in pomaga pri naročilih.

KENZO
NADZORNIK

Kenzo, naš najmanjši, najbolj srčkan in najbolj kosmat pomočnik, ki se nam vedno mota med nogami, ko želimo posneti novo fotko. Skrbno nadzoruje prihod nove robe in dvigne tačko, če odobrava izbor novih modnih kosov. Je pravi zaspanček, ki vsak dan zamudi v službo. Pa sej mu ne moremo zameriti, ko pa je tako luškan, kajne?